Monday, June 1, 2009

Kas vanasti oli rohi rohelisem?


Kohati tunnen end siin vanurina. Või viga hoopiski selles, et vaatan asju teise nurga alt... Olen siin just paar korda ohkinud, et kuidas tahaks kasvõi korra RETi reivile minna. Seekord aga õnnestus hoopis käia ERKI moeshow'l üle aastate. Ja vaatamas. Ja veel viimast korda vanas majas... Originaalkoosseisust oli kaks ribalat ainult alles - mina ja Aldo. Ja olime lava ees. Mitte lava taga ja lava peal... Tunne oli ka hoopis teist masti. 10 aastat tagasi olnu tundub ikka pea-aegu teisest elust...:-)
Jumal, ja need peod veel, kus Annega põrandal püherdasime...:-) Vist ikka oli rohi rohelisem...

Aga ilm oli ilus! Pärast pläkutasime veel poole ööni...:-) Võibolla siis kõik ei ole veel kadunud...?

4 comments:

Efka said...

oli oli. ja regati jaatisel oli ka hoopis teine mekk juures. ja kui vanalinna paevad olid miskit enamat kui turistide ollekas. oot... kas laks liiga kaugele?

Neko said...

njahh, seda nõuka-aegset regati jäätist võtaks küll praegu mingi 3 tükki vähemalt...:-) need kapitalistlikud jäätised mulle ei sobi.;-)

kriips said...

oijahh. eks neid vanu aegu võime veel oma 50 aastat vist soiguda mis? tookord ei saanud arugi, et see põrandal aelemine saab ükskord otsa ja jäätisele tuleb teine mekk juurde...

Neko said...

jumalauta, ma juba ootan, et sa siin oleksid. ideaalis püherdaksime küll jälle põrandal, aga no vähemasti soiguda võiks küll.:-)