Saturday, February 19, 2011

Unetus Kaunases ja teised lood.

Tänane sissekanne tuleb põhiliselt unetusest ja unenägudest.
Mu töö juurde kuuluvad ka lühemat ja pikemat sorti nightstop'id. Üks pikema loomuga nightstop on Kaunases, kus minul ei ole veel nende kordade jooksul õnnestunud sõba silmale saada. Täna just arutasin asja ka oma kolleegiga, kes kurdab täpselt sama asja... Ometi on hotell igati vinks-vonks, enamasti ka vaikne - seinad ei kosta läbi ega ei ole ka mingeid müstilisi veesolinaid.
Täna öösel suigatasin kolmel korral. Kõik kolm korda lõppesid sellega, et põhimõtteliselt ehmatasin end üles ja värisesin tükk aega sellises poolunises hirmuseisundis. Millised unenäod... Kuigi sel korral jõudsin Kaunasesse Boeinguga, oli vaja unes näha, et leidsin Fokkeri tualetist pommi... Kas süüdistan seda raamatut:















Või seda, et seal hotellis on erakordselt halb energia?

Samas paar ööd tagasi oli väga armas unenägu.:-) Kuskil kaks nädalat tagasi sattusin lendama koos Andres Lõo'ga. Andres oli poolel teel Berliini, mina klassikaliselt oma stjuardessivormis teel tööle. Muu lobajutu hulgas käis Andres välja idee, et võiks eksisteerida selline universaalne stjuardesside agentuur, kelle teenuseid kasutavad kõik maailma lennufirmad. Hops! hüppad uude kostüümi ja muudkui lendad.:-) Tallinn-Helsingi otsa töötad Finnairi heaks, seal juba vahetad riided - British Airways Helsinki-London, edasi Virgin Atlantic jne. Igastahes minu unenäos paar päeva pärast jutuajamist toimis see suurepäraselt.:-D Jõudsin töötada KLM'i ja Qatar Airways'i jaoks, siis paraku tiristas telefon mu reaalsusesse ja tõmbasin selga Air Baltic'u riided ning kihutasin Tallinna lennujaama poole.;-)

No comments: